Bar 7 Gokkast

De Bar 7 is een online versie van een echte gokkast die in de jaren 90 uitkwam en nog steeds veel te zien is in kroegen en gokhallen. Bij deze gokkast is er sprake van een onderspel en een bovenspel, en dat maakt hem erg aantrekkelijk. Als je begint te spelen op het onderspel krijg je namelijk de keuze om je gewonnen credits op te sparen en over te zetten naar een 'powermeter’ zodat je ze later in kunt zetten op het bovenspel, waarin je hogere prijzen kunt winnen. Een unieke eigenschap van deze gokkast is dat het onderspel en het bovenspel totaal anders zijn.

Bar 7 Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Bar 7 Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Bar 7 Het onderspel

Je speelt het onderspel met een inzet van 1 credit. Je hebt 3 rollen met 1 winlijn, en je moet uiteraard winnende combinaties met de symbolen maken. In de uitbetalingstabel wordt mooi weergegeven wat de verschillende combinaties waard zijn. Je kunt al een prijs winnen van minimaal 2 credits als je twee dezelfde opeenvolgende symbolen krijgt. De maximale prijs van 200 credits verdien je als er 3 opgestapelde BAR symbolen achter elkaar verschijnen. Bij het winnen van een prijs in het onderspel krijg je 3 opties voorgeschoteld. Je kunt de gewonnen credits innen met de 'collect’ knop, je kunt ze proberen te verdubbelen tot maximaal 200 credits met het BAR / 7 verdubbelspel rechtsonder in beeld, of je kunt ze naar de 'powermeter’ verplaatsen door op de 'to powermeter’ knop te drukken. Zodra er genoeg credits in de powermeter staan, kun je het bovenspel gaan spelen.

Het bovenspel

Het bovenspel is totaal anders dan het onderspel, en heeft alleen BAR symbolen en 7 symbolen. Je kunt met de 'select bet’ knop kiezen of je voor 5 of voor 10 credits speelt, en vervolgens kun je kiezen of je met BAR symbolen of met 7 symbolen speelt, of met beide symbolen. Als je met beide symbolen speelt, kun je uiteraard meer winnen, maar dan is je inzet ook dubbel zo hoog.

Het bovenspel heeft 3 rollen met 8 winlijnen. Als de BAR symbolen of 7 symbolen een winlijn vormen, win je een prijs. In de uitbetalingstabel aan de rechterkant van de gokkast kun je zien wat de verschillende combinaties waard zijn. De prijzen kunnen oplopen tot 200 credits!

De Supergamble functie

Deze functie maakt de Bar 7 gokkast extra spectaculair. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je winsten, die toch al vrij hoog kunnen zijn, te verdubbelen of te verliezen. Als je minimaal 100 credits in je powermeter hebt staan, en je besluit om ze naar de winbank te verplaatsen door op de 'collect’ knop te drukken, dan licht de Super Gamble functie op. Als je besluit een extra gokje te wagen en de Super Gamble te gebruiken, dan kunnen je winsten worden verdubbeld. Als je het verkeerde symbool kiest, verlies je echter al je credits. De kans hierop is 50%.

Bar 7 Samenvatting

Een echte traditionele fruitkast, waarmee het mogelijk is redelijk grote bedragen te winnen. Er is sprake van een onderspel en een bovenspel, welke totaal anders zijn. Dit maakt het spelen op deze gokkast erg interessant. De toevoeging van zowel een verdubbelspel als een Super Gamble optie zorgt voor een extra spannende speelervaring. Een fantastische, unieke online gokkast!