Blood suckers Gokkast

Blood suckers is een bloederige online gokkast waarbij het helemaal gaat over vampieren, en dit griezelige thema is briljant uitgewerkt. Voor de gokker die er van houdt om lekker te griezelen is dit dus een perfecte gokkast om eens uit te proberen. Zo zijn er verschillende dracula-achtige symbolen, een knoflook, een bijbel, en er zijn ook een bonussymbool, een wild symbool en een scatter symbool. Alle symbolen zien er heel eng uit, en zelfs de achtergrondmuziek klinkt heel mysterieus en draagt bij aan een zeer griezelige speelervaring. Het is niet alleen het thema wat deze gokkast zo interessant maakt, er zijn ook nog eens hoge prijzen te winnen door verschillende combinaties met de symbolen te maken. Ook is er een bonusspel dat vrijgespeeld kan worden, en zijn er gratis spins te verdienen met 'scatter’ symbolen.

Blood suckers Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Blood Suckers Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

25 winlijnen

Deze gokkast heeft 5 rollen en 25 winlijnen. Je kunt zelf kiezen met hoeveel winlijnen je speelt. Uiteraard is het zo dat meer winlijnen meer kans op een prijs bieden, maar dit kun je dus zelf bepalen. De inzet kan je variëren tussen de 1 en de 4 credits per draai. Als je met een inzet van 1 speelt op 25 winlijnen, dan zet je per draai dus 25 credits in. Je kunt dus maximaal 100 credits per draai inzetten.

Ook kun je zelf bepalen hoe veel een credit waard is, dit kun je variëren tussen €0.01 en €0.5. Zo kun je dus maximaal €50 inzetten per draai. Je wint prijzen door de juiste combinaties symbolen op een winlijn te krijgen. In de prijzentabel kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. De maximale prijs is bij deze gokkast maarliefst 7500 keer je inzet!

Het wild symbool dat op de rollen kan verschijnen kan alle andere symbolen vervangen, behalve het scatter symbool of het bonus symbool. Zodra het wild symbool op je scherm verschijnt heb je dus veel meer kans op een prijs.

Win 10 gratis spins

Als er 3 scatter symbolen of meer op de rollen verschijnen, win je 10 gratis spins. Tijdens deze gratis spins worden de winsten driedubbel uitbetaald. Met deze feature is het dus theoretisch mogelijk om extreem hoge prijzen te pakken.

De bonus feature

Bij minimaal 3 bonus symbolen speel je een bonusspel vrij, wat op deze gokkast een feature genoemd word. Hierbij verhuis je naar een soort grafkelder waarin 12 doodskisten staan afgebeeld. In 9 kisten zit een vampier die met een houten staak gedood moet worden. De andere 3 kisten zijn leeg. Als je een kist kiest met een vampier, win je een willekeurige mystery prijs, die soms erg hoog kan zijn. Op het moment dat je een lege kist kiest, wordt het bonusspel beëindigd.

Samenvatting

Voor de horrorliefhebber is deze gokkast echt geweldig. Het bloederige dracula thema is tot in de puntjes uitgewerkt, en zorgt voor een griezelige speelervaring. Ook voor de normale gokker is dit een erg spectaculaire gokkast. De bedragen die je kunt winnen zijn potentieel enorm hoog. Het bonusspel en de 10 gratis spins die je vrij kunt spelen maken deze gokkast zeer spannend. Ook is de variantie van deze gokkast relatief laag, en het uitkeringspercentage is 98%, wat erg hoog is voor een online gokkast.