Bonanza Gokkast

De Bonanza is een online gokkast met een erg goed uitgewerkt goudmijn thema. De rollen waarmee je speelt staan op je scherm afgebeeld midden in een verlaten mijn, inclusief mijnwerkers karretjes, edelstenen met verschillende kleuren en een waterrad, Deze gokkast heeft een zeer hoge variantie en is erg populair geworden doordat het mogelijk is om extreem hoge prijzen te winnen. Er zijn maarliefst 117.649 verschillende manieren om een prijs te winnen, 6 rollen met een variërend aantal symbolen, en er zijn ongelimiteerde multipliers en gratis spins in het bonusspel. Hierdoor is de potentie van deze gokkast bijna onbeperkt.

Bonanza Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Bonanza Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

De spelregels

Je speelt in deze gokkast op 6 rollen, en het aantal symbolen dat op de rollen verschijnt varieert per draai en ook per rol. Ook de grootte van de symbolen verandert dus continu, maar dit maakt voor de prijzen niks uit. Bovenop de 2e tot en met de 5e rol verschijnen bij iedere draai ook nog eens 4 extra symbolen. Deze komen niet van bovenaf, maar ze worden van rechts naar links door mijnwerkers karretjes in beeld gereden.

Het idee is dat je minimaal 2, maar in de meeste gevallen 3 dezelfde symbolen op opeenvolgende rollen moet krijgen. De positie maakt daarbij niet uit, zolang de symbolen maar op opeenvolgende rollen verschijnen. In de prijzentabel kun je goed zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. De verschillende edelstenen zijn het meest waard, en hoe meer je er op rij krijgt, hoe hoger de prijs. Het wild symbool dat eruit ziet als een bundel met dynamiet, kan alle andere symbolen vervangen, behalve scatter symbolen

Je speelt op deze gokkast met een vast inzetbedrag, dat je aan kunt passen door op de inzetknop te drukken. De laagste inzet is erg laag: €0.01, en de hoogste inzet is gelimiteerd tot €20 per draai.

Win meerdere prijzen op rij

Na het winnen van een prijs verdwijnen de winnende symbolen waardoor de overige symbolen naar beneden vallen, zodat er nieuwe symbolen bij komen. Hierdoor wordt het mogelijk om meerdere prijzen op rij te winnen, zonder limiet!

Het geweldige bonusspel met free spins

Het meest spectaculaire aan deze gokkast is het bonusspel met free spins, dat wordt vrijgespeeld als je de 4 gouden letters G, O, L en D op de rollen krijgt. Je ontvangt dan 12 gratis spins. Iedere extra letter geeft nog eens 5 extra gratis spins. Als je dit bonusspel vrijspeelt, kun je je enorm verheugen, want tijdens de gratis spins wordt een multiplier ingezet, die wordt verhoogd bij iedere winnende combinatie. En het mooiste komt nog: Er zit geen limiet op de multiplier. Zo kun je dus gigantische bedragen winnen, ook met de laagste inzet.

Het is ook mogelijk om de gratis spins te retriggeren. Bij 3 scattered goudkarretjes krijg je 5 extra gratis spins, en bij 4 scattered goudkarretjes krijg je maarliefst 10 extra gratis spins. Deze symbolen kunnen wel alleen in de mijnwerkers karretjes verschijnen. Zo is het dus theoretisch mogelijk dat je gratis spins nooit opraken, en dat je winsten exponentieel groeien en nooit ophouden!

Samenvatting

Een zeer spectaculaire online gokkast met een hoge variantie. Dit houdt in dat je soms lange tijd erg weinig wint, tot het moment komt dat je een gigantische prijs wint, zelfs met een kleine inzet. Door het extreem lucratieve bonusspel dat wordt vrijgespeeld met scatter symbolen, maar je zelfs met de kleinste inzet van €0.01 kans op een gigantische jackpot! Ook het thema van deze gokkast is heel goed uitgewerkt, hij ziet er subliem uit.