Caribbean Adventure Gokkast

Caribbean Adventure is een spannende tropische online multiplayer gokkast met een klassiek uiterlijk. Piraten, schatkisten en munten zijn symbolen die bijdragen aan het exotische Caribbische thema van deze fruitkast.

Caribbean Adventure Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor de Caribbean Adventure Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Twee gokkasten in één

Caribbean Adventure is een multiplayer gokkast, wat in dit geval inhoudt dat je op twee kasten tegelijkertijd kunt spelen! Op deze manier gaat het dubbel zo snel en heb je dubbel plezier. Als je liever op 1 gokkast speelt, kun je ook alleen op de linker of op de rechter spelen. Ook kun je op ieder moment afwisselen tussen de linker en rechter gokkast.

De meeste gokkasten hebben 3 rollen waarmee je winnende combinaties van symbolen moet maken, maar Caribbean adventure heeft er 4! Als je met 4 rollen wilt spelen, moet je wel minstens 10 credits inzetten.

Vernieuwende spelregels

Deze gokkast heeft net iets andere spelregels dan de meeste andere online gokkasten. Zo hoeven je winlijnen niet altijd horizontaal of diagonaal te zijn, het is genoeg als je 3 dezelfde symbolen krijgt, zolang ze maar op 3 opeenvolgende rollen vallen. De positie van de symbolen, of de lijn die je er mee maakt, maakt niks uit.

Er zijn 5 verschillende inzetten mogelijk: 2, 5, 10, 20, en 40. Het mooie is, dat je niet gebonden bent aan een vaste inzet per draai, je kunt per draai je eigen inzet kiezen. Zet je minder in dan 10, dan speel je met 3 rollen, en bij een inzet van 10 of meer, dan speel je met 4 rollen. Met 3 rollen heb je 27 winlijnen, en met 4 rollen dubbel zoveel! Als je op de paytable drukt kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn, en hoeveel je er mee kunt winnen.

Verdien gratis spins

Een leuke bonus is dat je met deze gokkast ook gratis spins kunt winnen. Als je op 3 of 4 verschillende rollen een schatkist krijgt, in wat voor lijn dan ook, dan krijg je 3 gratis spins die automatisch ingezet worden. Krijg je vervolgens weer 3 schatkisten, dan worden de gratis spins er gewoon bij opgeteld en blijft de kast maar draaien. Op die manier is het mogelijk om snel veel winst te pakken!

Samengevat

Een klassieke gokkast met een spannend en uniek Caribbisch thema dat bijdraagt aan het speelplezier. De mogelijkheid om met twee kasten tegelijkertijd te spelen, de optie om met 4 in plaats van 3 rollen te spelen, het hoge aantal winlijnen en de kans op gratis spins maken deze online gokkast uniek. Het is mogelijk om deze gokkast gratis uit te proberen, om zo te ontdekken wat je winstkansen zijn, en om uit te vinden wat de beste combinaties zijn. Als het je goed bevalt kun je vervolgens om echt geld gaan spelen en wie weet pak je een grote winst!