Chasing Leprechaun Coins

Chasing Leprechaun Coins is een spannende online gokkast die helemaal in het teken staat van Iers geluk. Het speelt zich af in een bosachtige fantasiewereld waar Ierse kabouters (Leprechauns) de dienst uitmaken. Groen is de dominante kleur in deze gokkast, wat goed aansluit op het Ierse thema. In de achtergrond klinkt een vrolijk folkloristisch muziekje, waardoor je gelijk in een feestelijke stemming komt.

Het speelveld is standaard met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. De symbolen passen goed bij het thema van het spel. Zo zijn er onder andere met klavertjes vier gedecoreerde speelkaartsymbolen, een pijp, kabouterschoen en -hoed, en een geldzak. Hiermee is het de bedoeling om winnende combinaties van 3 of meer gelijke symbolen te vormen. De speelkaartsymbolen zijn het minst waard, en met de geldzak win je de hoogste prijzen.

Chasing Leprechaun Coins Gokkast Gratis Spelen

Schatkist Feature

Op rol 3 kan bij elke spin een schatkist vallen. Dit is een wild-symbool, maar ook een multiplier. Als de schatkist een winnende combinatie oplevert, onthult het een willekeurige vermenigvuldiger van 2x tot 10x. Je winst wordt dan hiermee vermenigvuldigd.

Jackpot Feature

Er kunnen ook klavertjes vier-symbolen vallen. Als er op willekeurige plekken 3 of meer klavertjes vier vallen, win je een jackpot. Hoe meer klavertjes vier, hoe hoger de jackpot. Vallen er 9 klavertjes vier, dan win je maarliefst 5.000x je inzet!

Gratis Spins Feature

De rokende kabouter is het scatter-symbool. Als er op willekeurige plekken 3, 4 of 5 kabouters vallen, win je 8, 12 of 20 gratis spins. Deze feature begint met een vermenigvuldiger van 2x, en elke keer dat er een schatkist valt op rol 3, wordt deze verhoogd met 1x. Gouden munten zijn bovendien wild-symbolen gedurende deze feature. Hierdoor is het mogelijk om enorme winsten op te bouwen.

Chasing Leprechaun Coins heeft een RTP van 97.26%.