DJ Hardwell Gokkast

Deze relatief nieuwe online gokkast is vernoemd naar de wereldberoemde Nederlandse DJ Hardwell. Alles staat in het teken van DJ Hardwell: De achtergrond is een bruisende discotheek, de muziek die speelt is Hardwell zijn eigen muziek en zelfs de fruitsymbolen hebben een disco thema. Ook zijn er een aantal disco symbolen waarmee je speciale prijzen kunt winnen, en er is zelfs een Hardwell symbool waarmee je gigantische bedragen kunt winnen.

DJ Hardwell Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor DJ Hardwell Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Interessante symbolen en winlijnen

Je speelt op deze gokkast met 5 rollen en 25 winlijnen. De winlijnen hoeven niet per se horizontaal of diagonaal te liggen, ze kunnen ook kriskras liggen. Als je onderaan het scherm op de knop ’25’ drukt, kun je zien hoe de winlijnen liggen. Ook kun je hier zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. Het meest waardevolle symbool is het Hardwell symbool. Bij een winnende combinatie met 5 op een rij ontvang je maarliefst 500 keer je inzet. Daarna komen de verschillende disco symbolen: De speaker, de platenspeler en de koptelefoon. Met deze symbolen kan je tot tussen de 200 en 300 keer je inzet winnen! Met het fruit kan je maximaal tot tussen de 40 en 100 keer je inzet winnen. Ook is er nog een Wild symbool, waar dansende mensen op afgebeeld staan. Dit symbool kan verschijnen op rol 2 en 4, en vervangt alle andere symbolen behalve een bonussymbool.

Onderaan het scherm kun je je inzet veranderen. Uiteraard is het zo dat hoe hoger je inzet is, hoe meer je zult ontvangen bij een winnende combinatie. Op deze gokkast is het mogelijk om tot wel 25.000 Euro te winnen!

Het basisspel van deze gokkast is redelijk eenvoudig. Je maakt simpelweg winnende combinaties en wint zo een prijs. Wanneer deze gokkast écht spectaculair wordt, is als je en van de verschillende bonusfeatures vrijspeelt.

Hardwell bonus feature.

De Hardwell Bonus symbolen kunnen terechtkomen op rol 1, 3 en 5. Krijg je minimaal twee van deze symbolen, dan speel je de Hardwell Bonus feature vrij. Dit houdt in dat je een aantal gratis bonusspins krijgt, en uit vier verschillende doosjes kan kiezen die op je scherm verschijnen. In ieder doosje verbergt zich een speciale zogeheten 'reel upgrade’, wat inhoudt dat het veel makkelijker wordt om prijzen te pakken met de bonusspins. Als je tijdens de bonusspins weer op bonussymbolen uitkomt, speel je de bonus feature opnieuw vrij en wordt hij versterkt. Bij 1 bonussymbool krijg je 5 bonusspins en 1 reel upgrade, bij twee bonussymbolen krijg je 10 bonusspins en 2 reel upgrades, en bij 3 bonussymbolen krijg je 20 bonusspins en 2 reel upgrades. Zo kun je in deze mode dus met 3 reel upgrades tegelijkertijd spelen. Je hebt het gevoel dat je bonusspins nooit ophouden en dat je nooit stopt met winnen!

Super Spin Feature

De Super Spin feature kan op ieder willekeurig moment in werking treden, en houdt in dat er een aantal gouden platen op de rollen te zien zijn. In totaal zullen er tussen de 6 en de 15 gouden platen in beeld komen. Hierna worden de gouden platen verwisseld voor een ander, willekeurig symbool, waardoor je gegarandeert op een winnende combinatie uitkomt!

Samenvatting

Een online gokkast met een gaaf thema, zeker voor de DJ Hardwell of disco liefhebber. Het basisspel is relatief eenvoudig en niet uiterst spectaculair, maar door de toevoeging van een Super Spin feature, en, in nog hogere mate, de Hardwell Bonus feature, is het toch een fenomenale gokkast met kans op ongekend hoge bedragen!