Gold Seekers

Gold Seekers is een fraaie online slot met een spannend goudmijn thema en unieke bonus features. Het spel speelt zich af in een donkere mijntunnel, waar je op zoek gaat naar verborgen goudklompen. De graphics zijn van hoge kwaliteit en dankzij de opzwepende soundtrack zit je continu op het puntje van je stoel.

Het spel heeft een 5x3 speelveld en 243 winmanieren. Dit betekent dat je een prijs wint wanneer 3 of meer gelijke symbolen van links naar rechts op naastgelegen rollen vallen. De laag uitbetalende symbolen zijn speelkaartsymbolen, terwijl de dynamietstaaf, handschoenen, helm, pikhouweel en mijnkar een stuk hoger uitbetalen. Het wild-symbool helpt je om prijzen te winnen door andere symbolen te vervangen. Er zijn verder geen scatter-symbolen, maar wel de volgende unieke features:

Gold Seekers Gokkast Gratis Spelen

Jackpot Bonusspel

Deze feature valt op willekeurige momenten wanneer er een wild-symbool op de rollen verschijnt in het basisspel. Je wordt dan meegenomen naar een apart scherm, waar het de bedoeling is om stenen te breken en jackpotsymbolen te verzamelen. Er zijn 4 verschillende jackpots: Mini (25x), Major (50x), Mega (200x) en Grand (1.000x). Zodra je van één jackpot 3 symbolen hebt verzameld, win je de desbetreffende jackpot. Winst is dus gegarandeerd!

Goudklomp Symbool & Bonusrad

Goudklompen zijn bonussymbolen en verschijnen met een waarde van 0.4x tot 10x de inzet. Als er 5 of meer goudklompsymbolen vallen, activeer je de 'Wheel Feature' waarbij je aan een bonusrad mag draaien. Met het win je gegarandeerd één van de volgende prijzen: 5, 6, 8 of 10 Free Spins, of 3, 4, 6 of 8 Gem Respins.

Gratis Spins Feature

Gedurende de gratis spins zijn er alleen hoog uitbetalende symbolen en wild-symbolen actief op de rollen. En elke keer dat er een wild op het speelveld verschijnt, win je de totale waarde van alle goudklompen waarmee je de Wheel Feature vrijspeelde. Dit kan uiteraard enorme winsten opleveren.

Gem Respins Feature

Deze bonusronde speelt zich af op een aangepast speelveld waarop alleen de goudklompen achterblijven. Op de overgebleven symboolposities kunnen alleen lege velden of blauwe of rode edelstenen vallen. Elke blauwe edelsteen is evenveel waard als het totaal van alle goudklompen waarmee je de feature activeerde. Elke rode edelsteen is evenveel waard als het totaal van alle goudklompen en blauwe edelstenen. Alle edelstenen blijven op hun plek staan totdat de ronde wordt beëindigd. Je kunt ook extra respins verdienen tijdens deze feature. De bonus wordt beëindigd wanneer je geen respins meer hebt. Je verzamelt dan alle geldprijzen op het scherm.

Gold Seekers heeft een RTP van 96.41%.