Gold slam Gokkast

De Gold Slam is een populaire klassieke online gokkast. Het is geen multiplayer, dus je speelt altijd op 1 kast. Er zijn 5 rollen waarop iedere keer 3 symbolen verschijnen. In totaal zijn er 9 verschillende winlijnen. Je kunt kiezen voor een inzet van 1, 5, 10, 20, 40, 100 of 250 credits. Met deze gokkast kun je gigantische prijzen winnen tot wel 1000 keer je inzet! Ook is het mogelijk om op ieder willekeurig moment een super hoge jackpot te winnen van tot wel 5000 Euro!

Gold slam Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor de Extra Wild Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Symbolen van een klassieke fruitkast in Gold slam gokkast

Op de rollen van deze gokkast kunnen kersen, citroenen, sinaasappels, watermeloenen, enkele en opgestapelde BAR symbolen en lucky 7’s verschijnen. Ook zijn er Wild symbolen, die alle andere symbolen kunnen vervangen, waarop de kans op een prijs veel groter is. Uiteraard is het de bedoeling om minimaal 3 dezelfde symbolen op rij te krijgen. Als dit je lukt win je een prijs. Bovenaan het scherm kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn.

Interessante winlijnen

Deze gokkast heeft 9 verschillende winlijnen. Er zijn horizontale en diagonale winlijnen, maar ook winlijnen die kriskras lopen. Onderaan het scherm zie je een knop met '9′. Als je hierop drukt kun je de verschillende winlijnen zien. Bij deze gokkast ontvang je een hogere prijs als je 4 of 5 dezelfde symbolen op rij krijgt. Bij 5 dezelfde symbolen op rij wordt je beloond met tot wel 400 keer je inzet. Bij 5 opgestapelde BAR symbolen op de hoogste inzet van 250 credits (50 Euro) win je maarliefst 100.000 credits. Dit staat gelijk aan 20.000 Euro!

Lucky 7’s

De Lucky 7 symbolen werken net een beetje anders op deze gokkast. Ze staan namelijk in stapels van 3 op de rollen, en als ze alledrie op 1 rol verschijnen win je een prijs. Het is dus niet de bedoeling om 3 Lucky 7 symbolen achter elkaar te krijgen, je moet ze boven elkaar opgestapeld krijgen. Als er 3 Lucky 7 symbolen op 1 rol vallen, win je 2 keer je inzet. Dit lijkt misschien niet erg hoog, en dat is ook zo. Het wordt pas echt interessant als het je lukt om op 2 of 3 rollen naast elkaar alleen maar Lucky 7 symbolen te krijgen. Bij 2 rollen naast elkaar met alleen maar Lucky 7 symbolen win je 50 keer je inzet, en zijn het er 3 naast elkaar, dan win je een gigantische prijs van 1000 keer je inzet.

Wild Symbolen

Ook de wild symbolen op deze gokkast werken net iets anders. Net zoals de Lucky 7 symbolen komen ze langs in stapels van 3. Ze kunnen alleen op de derde rol verschijnen. Je kunt er dus geen winnende combinatie mee maken, maar ze verhogen de kans op een prijs. Een leuke toevoeging is dat als er 1 of 2 wild symbolen op rol 3 verschijnen, dat de gokkast willekeurig kan besluiten om de rol een stukje verder door te draaien, waardoor het mogelijk is dat er een extra wild symbool bij komt. Hoe meer wild symbolen, hoe groter de kant op een prijs!

Progressieve Jackpot

De kans op het winnen van de jackpot maakt deze gokkast helemaal af. Bij iedere draai gaat een klein percentage van je inzet richting de progressieve jackpot, en op ieder moment kun je hem winnen. Je wint dan minimaal 500 Euro, en maximaal 5000 Euro. Hoe hoger de inzet is waarmee je speelt, hoe meer kans je maakt om deze jackpot te winnen!

Samenvatting Gold slam Gokkast

Deze gokkast is geen multiplayer, dus je kan maar op 1 kast tegelijkertijd spelen. Ook zijn er maar 9 winlijnen, en sommige prijzen lijken vrij laag. Er zijn echter een aantal zeer spectaculaire toevoegingen en bonussen die deze gokkast zeer aantrekkelijk maken. Met combinaties van Lucky 7 symbolen kun je maarliefst 1000 keer je inzet winnen. Met 5 opgestapelde BAR symbolen win je wel 400 keer je inzet. Bovendien maak je door het krijgen van wild symbolen meer kans op een prijs. Doordat je met iedere draai ook nog eens kans maakt op een hoge progressieve jackpot, is er geen twijfel over mogelijk: De Gold Slam is een fantastische gokkast!