Joker 4 Wild Gokkast

Joker 4 Wild is een online fruitkast met de klassieke symbolen en in eerste instantie standaard spelregels. Het idee is dat je 3 opeenvolgende symbolen moet krijgen om een prijs te winnen. Er zijn echter een aantal zeer interessante toevoegingen en een aantal spectaculaire spelopties, waardoor deze gokkast ver van standaard is. Bovendien is er de kans op een hoge 'mystery price’ als je in superbet mode speelt, en je maakt bij iedere draai kans op een progressieve jackpot!

Joker 4 Wild Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor de Joker 4 Wild Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Eigenlijk 4 gokkasten in één

Met de naam Joker 4 Wild verwacht je misschien dat je op 4 schermen tegelijk kunt spelen, maar dit is niet helemaal waar. Toch heb je bij deze gokkast de keuze om in 4 verschillende modes te spelen, plus een ultieme 5e 'superbet mode’ waarbij er een extra joker symbool aan het spel wordt toegevoegd. In de eerste mode speel je alleen met 3 rollen, waardoor je maar 5 winlijnen hebt: 3 horizontale en 2 diagonale. In de tweede mode speel je met 4 rollen en daardoor ook met 10 winlijnen. Je inzet wordt in deze mode verdubbeld. In de derde mode speel je met 5 rollen, 15 winlijnen, met een driedubbele inzet, en in de vierde mode speel je met 6 rollen en 20 winlijnen, met een vierdubbele inzet. In de vierde mode speel je dus eigenlijk met 4 verschillende kasten, vandaar de 4 in de naam van deze gokkast. Ook kunnen de winlijnen met elkaar overlappen in deze gokkast, waardoor je meerdere winsten kan pakken per draai.

Bovenaan de gokkast kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. De winbedragen lijken op het eerste gezicht misschien niet erg hoog, maar aangezien de winlijnen kunnen overlappen waardoor het mogelijk is om per draai meerdere keren te winnen, kan het aardig hard oplopen.

In de 'superbet mode’ wordt er een joker aan het spel toegevoegd. Hij kan vallen in de tweede, derde, vierde en vijfde rol en functioneert als een 'wild’, wat inhoudt dat hij alle andere symbolen kan vervangen. Hierdoor zijn je winstkansen per draai een stuk hoger. De inzet in superbet mode is weliswaar 8 keer zo hoog, maar door de verhoogde winstkansen kan dit het absoluut waard zijn. Bovendien heb je kans op een 'mystery prijs’, die je ontvangt als je drie jokers achter elkaar krijgt. De mystery prijs kan oplopen tot meer dan 30 keer je inzet.

Maak met iedere draai kans op een jackpot

Een andere geniale toevoeging aan deze gokkast is dat er een progressieve jackpot te winnen is, op ieder willekeurig moment. Met iedere draai gaat er een half procent van je inzet naar deze jackpot, die op kan lopen tot €5000. Op het moment dat een gelukkige speler de jackpot wint, wordt hij teruggezet op €500, waardoor je dus altijd minimaal €500 ontvangt als je deze jackpot wint.

Samenvatting

Een op het eerste oog standaard online gokkast, maar door de toevoeging van verschillende spannende spelopties, overlappende winlijnen, een superbet mode, mystery prijzen en een progressieve jackpot is dit absoluut geen normale gokkast. De spelregels zijn net iets complexer, en de mogelijkheden om te winnen zijn een stukje gecompliceerder. Perfect voor de speler die op zoek is naar wat meer spektakel!