Jolly Joker Gokkast

De Jolly Joker is een typisch voorbeeld van een online variant van een gokkast die je vaak in kroegen of gokhallen ziet. Hij ziet er ook heel realistisch uit, net alsof je op een echte gokkast speelt. Er is een grote hendel, een aantal verschillende knoppen en lampjes, en een grote, levensechte afbeelding van een joker. Je speelt op deze gokkast met 3 rollen, en er is zowel een basisspel als een vervolgspel.

Jolly Joker Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Jolly Joker Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Win prijzen met winnende combinaties

Op deze gokkast speel je met 3 rollen, waarop de volgende verschillende fruitsymbolen, gouden bellen, BAR symbolen en geldzakken kunnen verschijnen. Ook heeft deze gokkast joker symbolen, waarmee je een mysterie prijs kunt winnen. Krijg je twee of drie jokers naast elkaar in het basisspel, dan levert je dit tussen de 2 en de 200 credits op. Ook in het vervolgspel kun je met 2 of 3 jokers naast elkaar tussen de 4 en de 200 credits winnen. Het is dus altijd spannend als er een joker op het scherm terechtkomt! Uiteraard is het bij deze gokkast de bedoeling om winnende combinaties te krijgen. Bij het basisspel heb je soms al genoeg aan 2 dezelfde symbolen op rij, maar in het vervolgspel moet je er 3 op rij krijgen. Naast de 3 rollen wordt de uitbetalingstabel van het basisspel mooi weergegeven, waarin je goed kunt zien wat de verschillende combinaties waard zijn. De prijzentabel van het vervolgspel is weergegeven rechtsboven in de gokkast.

Spaar je winsten

Het idee van deze gokkast is dat je begint met het beginspel, om dan zodra je genoeg winsten hebt behaald verder te gaan met het vervolgspel. Om het vervolgspel te spelen moet je eerst voldoende credits winnen in het basisspel. De inzet bij het basisspel is 1 credit, en daarmee kun je per draai een prijs winnen van maximaal 200 credits. Als je een prijs wint, hebt je de keuze om de gewonnen credits weer in te zetten in het basisspel, te sparen, of te innen. Door op de 'to supermeter’ knop te drukken, kun je de gewonnen credits opslaan, waardoor je ze later kunt gebruiken in het vervolgspel.

Vervolgspel met hogere winsten

Het spannende aan het vervolgspel is dat je meer kans maakt op prijzen, omdat je meer winlijnen hebt. Uiteraard moet dan de inzet een stukje hoger zijn. Je hebt bij het vervolgspel de optie om met een inzet van 4, of met een inzet van 20 te spelen. Als je voor 20 credits speelt, ontvang je dubbel zo hoge prijzen, en wordt je beloond met tussen de 8 en de 200 credits voor alle jokers, ook als er maar 1 op het scherm verschijnt! Het kan dus hard oplopen met je winsten. Ook is bij het vervolgspel de 'auto hold functie’ actief. Dit houdt in dat je een rol met aantrekkelijke symbolen kunt vastzetten terwijl je een nieuwe draai doet. Zo heb je dus betere kansen op een hoge prijs.