Mochi Mochi

Mochi Mochi is een unieke online gokkast met een origineel anime thema. Het spel is vernoemd naar Mochi, de enthousiaste chef die boven de rollen toekijkt. Het speelveld heeft 7 rollen en 7 rijen, en hierop verschijnen allerlei komische wezentjes. Het is een kleurrijke bedoeling, en het vrolijke deuntje in de achtergrond maakt het spel nog opgewekter.

Mochi Mochi is een zogenaamde 'Cluster Pays' slot. Dit betekent dat er geen winlijnen zijn, en in plaats daarvan is het de bedoeling om clusters van gelijke symbolen te vormen. Als er 5 of meer gelijke symbolen naast elkaar vallen win je een prijs, en hoe groter het cluster, hoe hoger je winst.

Mochi Mochi Gokkast Gratis Spelen

Mochi Wild Feature

De vrolijke chef Mochi kan op elk moment één of meerdere wild-symbolen op het speelveld gooien, waardoor de kans op winnende combinatie groter is. Elk wild-symbool kan bovendien veranderen in een scatter, waardoor het makkelijker wordt om de gratis spins feature vrij te spelen. Deze feature levert regelmatig mooie winsten op in het basisspel.

Gratis Spins Feature

Mochi Mochi draait eigenlijk maar om één ding: de lucratieve gratis spins feature. Deze activeer je wanneer er 3, 4 of 5 scatter-symbolen vallen. Je ontvangt dan respectievelijk 8, 12 of 20 gratis spins. Gedurende de gratis spins komt de Mochi Wild Feature een stuk vaker voor, en vaak levert dit een hoog aantal wilds op. Daarnaast kan er bij elke spin een speciaal multiplier-symbool vallen, en elke keer dat dit gebeurt, gaat de totale multiplier met x1 omhoog. Al je winsten worden vervolgens met deze multiplier vermenigvuldigd. Als er veel wilds vallen in combinatie met een hoge multiplier, kan dit krankzinnig hoge prijzen opleveren! En als er tijdens de free spins opnieuw 3 of meer scatters vallen, wordt de bonusronde geheractiveerd.

Mochi Mochi heeft een RTP van 96.28%.