Multiplayer 4 player Gokkast

Deze online gokkast lijkt op veel vlakken op Joker 4 Wild, maar heeft geen progressieve jackpot en geen mystery prijzen. Het is op het eerste oog een standaard uitziende fruitkast, maar door de toevoeging van 5 verschillende speelmodes , overlappende winlijnen en multiplayer 'wild’ symbolen is het toch een spectaculaire ervaring om op deze gokkast te spelen.

Er zijn in deze gokkast 9 standaard symbolen die vaker te vinden zijn in online gokkasten: citroenen, sinaasappels, pruimen, gouden bellen, watermeloenen, druiven, BAR symbolen, lucky 7’s en sterren. Daarnaast is er, als je superbet mode inschakelt, een extra 'multiplayer’ symbool waarmee je een hogere kans op winst hebt.

EMultiplayer 4 player Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor de Multiplayer 4 player Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

4 verschillende speelmodes

Het doel is om, zoals bij de meeste gokkasten, 3 opeenvolgende symbolen te krijgen. Waarin deze online gokkast zich onderscheidt, is in de mogelijkheid om in verschillende modes te spelen. Hieronder zijn de verschillende modes uitgelegd:

  • Mode 1: Je speelt met 3 rollen, waardoor je 5 winlijnen hebt. De minimale inzet is 1.
  • Mode 1 + 2: Je speelt met 4 rollen, waardoor je 10 winlijnen hebt. De minimale inzet is 2.
  • Mode 1 – 3 : Je speelt met 5 rollen, waardoor je 15 winlijnen hebt. De minimale inzet is 3.
  • Mode 1 – 4: Je speelt met 6 rollen, waardoor je 20 winlijnen hebt. De minimale inzet is 4.
  • Mode 1 – 4 + Superbet: Je speelt met 6 rollen, waardoor je 20 winlijnen hebt. De minimale inzet is 8.

Superbet mode en multiplayer symbolen

In de superbet mode wordt een extra symbool aan het spel toegevoegd: De multiplayer. Hij kan vallen op rol B, C, D, en E, en hij functioneert als een ”wild’, wat inhoudt dat hij alle andere symbolen kan vervangen. Hierdoor is je winkans een heel stuk hoger. De inzet is weliswaar 8 keer zo hoog, maar dit kan het absoluut waard zijn. Voor spelers die van spektakel houden, is deze mode ideaal.

Bovenaan de gokkast kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. De bedragen lijken op het eerste oog misschien niet zo hoog, maar doordat je bij deze gokkast overlappende winlijnen kunt hebben, waardoor je dus verschillende prijzen per draai kunt winnen, kunnen de prijzen soms snel oplopen. Ook heb je, door in superbet mode te spelen, door de toevoeging van multiplayer symbolen, een dubbel zo hoge winkans!

De stersymbolen komen niet los voor, ze zijn altijd op een ander symbool geplakt. Dat kunnen citroenen, sinaasappels, pruimen en gouden bellen zijn. Het stersymbool kan dus voor twee verschillende symbolen gelden.

Deze gokkast heeft in iedere speelmode een RTP van 95.49%, wat inhoudt dat je per inzet gemiddeld 95.49% van je geld terug wint.

Samenvatting

Al met al is dit een klassieke online gokkast met een aantal spectaculaire toevoegingen. Door de verschillende speelmodes kun je uit verschillende speelopties kiezen, elk met zijn eigen inzetniveau. De superbet mode maakt deze online gokkast helemaal af, want door de toevoeging van multiplayer symbolen heb je dubbel zoveel kans op winst! Het is mogelijk om deze gokkast eerst gratis uit te proberend oor voor speelgeld te spelen, voordat je voor echt geld speelt.