Mystic player Gokkast

De Mystic Player is vrij nieuwe online multiplayer gokkast, wat in dit geval inhoudt dat je, indien je wilt, op twee gokkasten tegelijkertijd kunt spelen. Je speelt op drie rollen met in totaal 5 winlijnen. Als je op beide kasten speelt, speel je dus twee keer op 5 rollen, en heb je in totaal 10 winlijnen.

Om te beginnen met spelen moet je bij Mystic Player eerst credits die in je account staan overzetten naar meter A of meter B. Het aantal credits dat wordt overgezet is minimaal 10 en maximaal 40, en staat gelijk aan het aantal draaibeurten.

Mystic player Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Mystic player Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Win mystery prijzen met vraagteken symbooltjes

Het doel van deze online gokkast is om 3 dezelfde opeenvolgende symbolen te krijgen. Er zijn aardbeien, pruimen, druiven, watermeloenen, gouden bellen, lucky zevens, vraagtekens en jackpot symbolen. Onderaan het scherm van de gokkast kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. Het meest waardevolle symbool is het jackpot symbool, waarmee je maarliefst 40 keer je inzet kunt winnen! De vraagteken symbolen zijn een spannende toevoeging aan deze online gokkast. Met een winnende combinatie ontvang je namelijk een zogeheten 'mystery prijs’, die tussen de 1 en de 10 keer je inzet waard is. Dit maakt het spelen net een stukje spannender!

Verschillende inzetniveau’s

Er zijn bij Mystic Player 6 verschillende inzetbedragen mogelijk. Je kunt 1, 5, 10, 20, 40 of 100 credits inzetten. Hoe hoger de inzet, hoe hoger je winst zal zijn als je een prijs wint. Let wel dat als je inzet met 1 credit, dat je maar over 1 winlijn beschikt. Met alle andere inzetbedragen heb je 5 winlijnen en dus verhoogde winkansen.

Wanneer je de inzet wilt verhogen, moet je wel zorgen dat je op de meter A of B hetzelfde aantal of meer credits hebt staan, dan het aantal draaibeurten vermenigvuldigd met het inzetbedrag. Als je bijvoorbeeld 10 credits op de meter A of B hebt staan, en je speelt met een inzet van 5, dan moet je dus 20 of minder draaibeurten over hebben. Als je een tijdje niets doen, zul je de meter bij 'turns’ zien aflopen. Deze meter geeft aan hoeveel draaibeurten je nog hebt. Dit betekent niet dat je credits weg zijn, het geeft je namelijk de mogelijkheid om credits naar een hoger level te verhuizen zodat je het inzetbedrag kunt verhogen.

Samenvatting

Een mooie online gokkast, met een nét iets ander uitziende layout en speelwijze dan een normale gokkast. De toevoeging van interessante vraagteken symbolen zorgen voor een extra stukje spanning en meer speelplezier. Voordat je gaat spelen moet je wel goed de afwijkende inzetopties begrijpen, maar zodra je die helemaal door hebt, zul je waarschijnlijk erg van deze gokkast genieten. Het wordt daarom aangeraden om te beginnen op deze gokkast met speelgeld, zodat je hem goed uit kan testen voordat je met echt geld begint te spelen.