Omni spinner Gokkast

De Omni Spinner is een fantastische online multiplayer gokkast. Ook in dit geval houdt dat in dat je op twee kasten tegelijkertijd kunt spelen. Qua uiterlijk is het een klassieke fruitkast die je veel in bars en kroegen ziet. Je speelt met twee keer drie rollen, ieder met 5 winlijnen. Per draai kun je 2, 5, 10, 20 of 40 credits inzetten. Dit komt neer op tussen de 20 cent en 8 Euro per draai. Onderaan het scherm kun je met de inzetknop je inzet bepalen.

Omni spinner Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Omni spinner Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Een echte fruitkast

De Omni Spinner kan beschreven worden als een typische fruitkast. Op de rollen zie je klassieke fruitsymbolen verschijnen, waaronder kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, aardbeien en watermeloenen. Ook zijn er gouden bellen, lucky 7’s en BAR symbolen. Ook op deze gokkast is het de bedoeling dat je winnende combinaties krijgt met de symbolen. Dat houdt in dat je 3 dezelfde symbolen op rij moet krijgen op 1 van de 5 verschillende winlijnen. Als dit je lukt, ontvang je een prijs. Onderaan het scherm, in de uitbetalingstabel, kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn.

BAR symbolen zijn verreweg het meest waardevol. Bij een winnende combinatie ontvang je maarliefst 50 keer je inzet! Als je op het hoogste inzetniveau van 40 speelt, en je krijgt 3 BAR symbolen, win je dus maarliefst 2000 credits. Krijg je dit op beide kasten, dan krijg je 4000 credits! Ook met de minst waardevolle symbolen, de kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen, win je alsnog 7 keer je inzet. Doordat er 5 winlijnen zijn, en je dus met maximaal 10 winlijnen kunt spelen als je op beide kasten tegelijkertijd speelt, is het mogelijk om meerdere prijzen per draai te winnen. Zo kan het aardig hard gaan met je winsten, het is mogelijk om zeer hoge bedragen te winnen.

Plaats je inzet

Het is bij deze gokkast mogelijk om per draai je inzetbedrag aan te passen. Klik daarvoor op de inzetknop onderaan het scherm, en kies voor een inzet van 2, 5, 10, 20 of 40 credits. Hoe hoger het inzetbedrag, hoe hoger uiteraard ook de winst die uitbetaald wordt. Als je vervolgens op de start knop drukt, begint de gokkast te draaien. Een handige functie van deze online gokkast is de autoplay knop. Als je op deze knop drukt, blijft de kast automatisch draaien en hoef je niet iedere keer op de startknop te drukken. Zo hoef je alleen maar te kijken naar alle prijzen die je binnenhaalt!

Samenvatting

Een redelijk standaard online fruitkast, zonder ingewikkelde spelregels, bonus features of inzetopties. Ook is het aantal rollen waarop je speelt, en het aantal winlijnen die er zijn, redelijk beperkt. Wel is het natuurlijk erg leuk dat je op twee kasten tegelijkertijd kunt spelen, en dat er een autoplay functie is ingebouwd. Ook de prijzen waarop je kans maakt kunnen erg hoog uitvallen. Deze gokkast is daarom ideaal voor de speler die op zoek is naar een klassieke online gokkast zonder complexe en ingewikkelde spelregels.