Pawsome Xmas

Pawsome Xmas is een sfeervol kerstspel waar je gelijk een warm en feestelijk gevoel van krijgt. Het besneeuwde speelveld is fraai versierd met kersversieringen, en in de achtergrond staat een kerstboom met cadeaus eronder. De soundtrack is een typisch kerstmuziekje, waardoor het kerstgevoel nog meer wordt versterkt.

Op het 5x4 speelveld liggen 40 winlijnen, en je wint een prijs wanneer er 3 of meer gelijke symbolen op rij op een winlijn vallen. De speelkaartsymbolen betalen het minst uit, en de 4 vrolijke diertjes leveren hogere prijzen op. Tot nu toe klinkt Pawsome Xmas als een vrij standaard gokkast, maar er zijn een aantal spectaculaire features die het spel een stuk spannender maken:

Pawsome Xmas Gokkast Gratis Spelen

Gift Bag Wild

Op elk moment kunnen er tot wel 20 'gift bag wilds' op het speelveld verschijnen. Dit zijn wild-symbolen die in staat zijn om andere symbolent te vervangen. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om winnende combinaties te vormen, waardoor je vaak hoge prijzen wint. Een winnende combinatie met alleen wilds levert ook een prijs op.

Mystery Xmas Wheel Feature

Als er 3 of meer 'gestapelde' scatters (twee scatter-symbolen boven elkaar) vallen, activeer je de Mystery Xmas Wheel Feature. Er verschijnt dan een bonusrad met 10 verschillende segmenten in beeld. Op elk segment staat ofwel een willekeurige geldprijs van 4x tot 80x de inzet, of toegang tot één van de twee free spins rondes. De prijs die je wint wordt aangegeven door de wijzer wanneer het rad tot stilstand komt.

Free Spins met Sticky Wilds

Als het bonusrad deze prijs oplevert, ontvang je 7 gratis spins. Gedurende deze bonus kunnen er opnieuw vliegende gift bag wilds verschijnen, en als dit gebeurt, blijft elk wild-symbool op zijn plek staan tot het einde van de feature. Hoe meer wilds er verschijnen, hoe hoger de kans op gigantische prijzen.

Free Spins met 'Wild Reels'

Je ontvangt ditmaal 3 gratis spins, en bij elke spin zijn 1 tot alle 5 de rollen volledig gevuld met wild-symbolen. Ook dit kan enorme winsten opleveren.

Pawsome Christmas heeft een RTP van 96.50%.