Random 2 wins Gokkast

Deze gokkast ziet eruit als een online versie van de klassieke fruitkast die je vroeger zo veel in cafés zag. De achtergrond ziet er ook uit als een gezellig café, dus het voelt echt alsof je in je favoriete kroeg speelt. Het is een multiplayer gokkast, wat in dit geval inhoudt dat je eigenlijk op twee gokkasten tegelijkertijd speelt. Iedere gokkast heeft 4 rollen, met de volgende symbolen: Sinaasappels, citroenen, peren, pruimen, aardbeien, klavertjes vier, watermeloenen, en de 'lucky 7′. Daarnaast zijn er ook SLP symbolen en gouden bellen, die op de andere symbolen geplakt kunnen staan, en waar je een erg hoge winst mee kan halen. Hierdoor wordt het spel een stuk spannender. Daarover later meer. Het doel van deze gokkast is om 3 dezelfde symbolen achter elkaar te krijgen, en dat kan zowel horizontaal als diagonaal zijn. Als dit je lukt, word je uitbetaald met minimaal 4 keer je inzet, tot wel 50 keer je inzet!

Random 2 wins Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Random 2 wins Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Pak winst met de juiste combinaties

Aan de onderkant van de kast kies je je inzet, en die is minimaal 1 coin per draai. Omdat je bij deze gokkast altijd met twee kasten tegelijkertijd speelt, speel je dus altijd met minimaal 2 coins. het is niet mogelijk om op alleen de linker of de rechter kast te spelen. Ook is het niet mogelijk om op de rechter kast een ander bedrag in te zetten als op de linker. Je inzet moet op beide kasten hetzelfde zijn. Als je op de draaiknop rechtsonder in beeld drukt, gaan de 4 rollen in beide gokkasten draaien. Je wint als je 3 dezelfde symbolen achter elkaar krijgt, zowel horizontaal of diagonaal. Bovenaan de kast zie je wat de verschillende combinaties waard zijn. Meloenen, lucky 7’s, klavertjes 4 en aardbeien zijn het meest waard; 8 keer je inzet. Het overige fruit is 4 keer je inzet waard.

Win tot 50 keer je inzet

Wat deze gokkast een stuk aantrekkelijker maakt, dat zijn de SLP symbolen en de gouden bellen. Om écht een grote winst te behalen moet je winnende combinaties met deze symbolen halen. Het SLP symbool kan geplakt staan op sinaasappels, pruimen en peren. Gouden bellen kunnen op klavertjes 4, meloenen, lucky 7’s of aardbeien staan. Krijg je drie opeenvolgende SLP symbolen of gouden bellen, dan win je maarliefst 50 keer je inzet! Dit is dus het ultieme doel van Random 2 Wins en dit maakt spelen op deze gokkast vele malen spannender.

Samenvatting

Het is misschien niet de meest spectaculaire online gokkast, maar zeker een goede aanvulling op het al bestaande aanbod online fruitkasten. De kast heeft een gezellige, klassieke uitstraling, dus voor de liefhebber van de ouderwetse fruitkast die we vroeger zo veel in de kroeg zagen, is deze kast perfect. De spelregels zijn erg simpel, en door de toevoeging van SLP symbolen en gouden bellen kun je een erg hoge winst pakken, tot wel 50 keer je inzet per winlijn. Het is mogelijk om deze gokkast gratis uit te proberen door met speelgeld te spelen, voordat je met echt geld begint.