Red and green pepper Gokkast

Deze spannende gokkast is al jarenlang erg populair in de echte gokhallen, en is nu bij veel aanbieders ook online te spelen. Het is een mooi uitziende multiplayer gokkast waarmee je op twee kasten tegelijkertijd kunt spelen. Deze gokkast staat ook wel bekend als Sizzling Peppers of gewoon 'de peppers gokkast’.

Red and green pepper Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Red and green pepper Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Groene en rode pepertjes

Deze online gokkast wordt gekenmerkt door symbolen met rode en groene pepertjes. Verder zijn er kersen, gouden bellen en verschillende BAR symbolen. Het is de bedoeling om 3 dezelfde symbolen achter elkaar te krijgen, in een horizontale of diagonale lijn. Per gokkast, die allebei 3 rollen hebben, zijn er dus 5 winlijnen. Bovenaan de gokkast kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. Je kunt op deze gokkast per draai tot 40 keer je inzet winnen! 3 Kersen op rij zijn het minst waard; slechts 1 keer je inzet. Maar maak je een combinatie met 3 opgestapelde BAR symbolen, ontvang je maarliefst 40 keer je inzet!

Wat deze gokkast écht speciaal maakt, zijn de mysterywinsten die je krijgt als je drie rode of groene pepertjes achter elkaar krijgt, zolang ze maar niet allemaal dezelfde kleur hebben. Bij een mysterywinst ontvang een willekeurig bedrag van tussen de 1 en 40 keer je inzet! Je weet dus nooit hoeveel je winst zal zijn, maar het kan een heel groot bedrag zijn!

Speel op twee kasten tegelijkertijd

Het is bij deze online gokkast mogelijk om op twee kasten tegelijkertijd te spelen. Onderaan het scherm kun je kiezen of je op 1 of op 2 kasten wilt spelen. Ook is het mogelijk om alleen op de linker, of alleen op de rechter kast te spelen. Per draai blijft je inzet wel altijd hetzelfde als je op beide kasten speelt. De kunt kiezen voor een inzet van 1, 5, 10, 20, 40, 100, 250 of 500 coins, waardoor je maximale inzet per draai 1000 coins is. Dat staat gelijk aan maarliefst 200 euro. Je kunt dus een hoge bedragen inzetten op deze online gokkast!

Een andere mooie feature aan deze online gokkast is dat je het winbedrag per kast bovenaan het scherm kunt zien. Ook die je aan de onderkant van de kast, in het midden, hoeveel je laatste winst was. Zo houd je dus altijd bij hoeveel je gewonnen hebt.

Samenvatting

Een relatief eenvoudige gokkast, die makkelijk en snel te begrijpen is. De mogelijkheid om op twee kasten tegelijkertijd te spelen, en de toevoeging van mysterywinsten maken deze gokkast nog aantrekkelijker. De mogelijkheid om per draai veel verschillende inzetbedragen te kiezen maakt deze gokkast interessant voor zowel mensen die voor weinig geld willen gokken, als voor de echte high rollers. Het is mogelijk om deze online gokkast eerst gratis uit te proberen door met speelgeld te spelen, voordat je voor echt geld gaat spelen.