Reelghost Gokkast

De Reelghost is een klassieke online gokkast met een spookthema, hoewel dat niet erg overtuigend is uitgewerkt. Veel interessanter aan deze gokkast is het feit dat er een basisspel, een bonusspel met allerlei mystery prijzen en een bovenspel zijn. 3 verschillende spellen in één gokkast!

Reelghost Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Reelghost Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Het basisspel

Het basisspel of onderspel speel je met 3 rollen en 1 winlijn. Het idee is uiteraard dat je winnende combinaties moet maken met de symbolen. Op de rollen verschijnen de bekende klassieke fruitsymbolen, maar er zijn ook Lucky 7 symbolen, gouden bellen, BAR symbolen, Reelghost symbolen en JPM symbolen. De inzet bij het onderspel is altijd 1 credit, en hiermee kun je maximaal 40 credits winnen. In de uitbetalingstabel onder de rollen wordt prima weergegeven wat je kunt winnen met de verschillende combinaties. Je kunt al een prijs winnen door 2 dezelfde opeenvolgende symbolen te krijgen. Ook is er in het basisspel een mystery prijs te winnen. Deze onbekende prijs win je als je 2 of 3 opeenvolgende JPM symbolen krijgt. Je wint dan een onbekend bedrag dat willekeurig door de gokkast gekozen wordt!

Iedere prijs die je in het basisspel wint kun je proberen te verdubbelen met een gokfunctie. Als je besluit om te gokken, dan zal er naast de gewonnen prijs een win / loose lampje gaan knipperen. Als je vervolgens op de 'gamble’ knop drukt, zie je direct of je gewonnen of verloren hebt. Je kunt dit meerdere keren achter elkaar doen, maar wees voorzichtig want je kunt ook alle credits weer verliezen.

Het bonusspel

Het bonusspel speel je in combinatie met het basisspel. Verschijnt er een Reelghost symbool op de rollen, dan zie je rechtsonder in beeld een Reelghost lampje oplichten, op dezelfde plek als waar het symbool in het basisspel verscheen. Maak je een winlijn in het bonusspel compleet, dan win je een interessante bonusprijs. Dit kan een Kriskras prijs, een Cash Bank Win, een Cash Bank Climb, en Mystery Prijs of een Lucky 7 Active zijn. Alle prijzen die in het basisspel of in het bonusspel gewonnen zijn, kunnen worden gebruikt voor het bovenspel.

Het bovenspel

Het bovenspel heeft 3 rollen en winlijnen die willekeurig kunnen lopen. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde symbolen krijgt, en de positie waar ze op vallen is hierbij niet van belang. Je speelt het bovenspel met een inzet van 12 of 16 credits, en zodra je gaat spelen zal de uitbetalingstabel oplichten, waarin je kunt zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. Je kunt in het bovenspel maarliefst 200 credits winnen! Ook in het bovenspel is er een mystery prijs te winnen, wederom door 3 JPM symbolen te krijgen. De mystery prijs kan ongekend hoog zijn, maar je weet nooit hoe hoog hij precies uitvalt!

Samenvatting

De Reelghost is echt een spannende gokkast met veel verschillende mogelijkheden om prijzen te winnen. Er is een basisspel, een bonusspel én een bovenspel, waarin verschillende mystery prijzen en bonusprijzen te winnen zijn. De gokfunctie, waarmee je je winsten potentieel meerdere keren kunt verdubbelen, maakt het helemaal af. Je kunt enorm hoge winsten pakken met deze gokkast. Een minpuntje is misschien wel dat het spookthema wat beter uitgewerkt had kunnen zijn.