Samba Fiesta

Naga Games neemt je mee naar een bruisende parade in het exotische Brazilië. Samba Fiesta staat helemaal in het teken van carnaval. In de achtergrond zie je de straten van Rio de Janeiro, waar duizenden feestgangers zijn bijeen zijn gekomen om carnaval te vieren en de parade bij te wonen. Het is een kleurrijke bedoeling, en de vrolijke achtergrondmuziek voegt nog meer sfeer toe aan het spel.

Op het 5x4 speelveld verschijnen onder andere speelkaartsymbolen, sambaballen, een gitaar, trompet, trommel en masker. Hiermee is het de bedoeling om winnende combinaties te vormen op één of meerdere van de 60 winlijnen. Er kunnen ook wild-symbolen vallen, waardoor het makkelijker wordt om prijzen te winnen. Bovendien levert de wild zelf ook een prijs op als het een winnende combinatie vormt. Daarnaast zijn er diverse speciale features die de gameplay een stuk spannender maken:

Samba Fiesta Gokkast Gratis Spelen

Wild Collect Feature

Als er in het basisspel wild-symbolen vallen, worden deze boven elke rol verzameld. Zodra je 3 wilds hebt verzameld, wordt de Wild Collect Feature geactiveerd. De betreffende rol verandert dan in één groot wild-symbool voor de volgende 3 spins, waardoor de kans op grote winsten drastisch toeneemt. Het is mogelijk om meerdere 'Wild Reels' tegelijkertijd te creëren.

Gratis Spins Feature

Als er op willekeurige plekken 3, 4 of 5 scatter-symbolen vallen, activeer je de gratis spins feature, en je ontvangt respectievelijk 8, 12 of 16 free spins. Deze feature werkt in principe hetzelfde als het basisspel, met één belangrijk (en lucratief) verschil: als je tijdens de gratis spins de Wild Collect Feature activeert, blijft de volledige rol gevuld met wild-symbolen totdat de bonusronde wordt beëindigd. Als het je lukt om meerdere 'Wild Reels' te activeren, kan dit gigantische winsten opleveren.

Samba Fiesta heeft een RTP van 96.25%.