Steptimer Gokkast

De Steptimer is een online variant van de 'timer gokkast’ die je zoveel in echte gokhallen ziet. Bij deze gokkast is er een basisspel en een topspel. Het basisspel is aan de onderkant van het scherm te vinden, en het topspel is te vinden aan de bovenkant van het scherm. Het basisspel heeft een lagere inzet, en maar 1 winlijn, en het topspel heeft hogere inzetten en 5 winlijnen, waardoor je dus meer kans maakt op een prijs. Je kunt bij deze gokkast dus afwisselen tussen het basisspel en het topspel.

Steptimer Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Steptimer Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Krijg 3 dezelfde symbolen op rij

Het doel van zowel het basisspel als het topspel is om een winnende combinatie te maken. Bij het basisspel is er maar 1 winlijn, dus is het de bedoeling dat je op deze lijn 3 dezelfde opeenvolgende symbolen krijgt. In de uitbetalingstabel naast beide spellen is te zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. Er zijn kersen, citroenen, sinaasappels, peren, pruimen, gouden bellen, druiven, lucky 7’s, geldzakken en gouden kronen. Een extra symbool dat alleen het basisspel heeft, zijn sterren. Krijg je 3 sterren op rij, op willekeurige posities, dan win je 20 credits.

Het basisspel uitgelegd

Je kunt zowel met het basisspel als met het topspel beginnen. Om met het topspel te beginnen, druk je op de 'kies spel’ knop. Voor beginnende spelers is het echter aangeraden om met het basisspel te beginnen. Bij het behalen van een winst van minimaal 2 credits, is het mogelijk om deze winsten op te sparen door op de 'start sparen’ knop te drukken. Deze opgespaarde credits worden dan verplaats naar de meters naast de bovenste rollen, en kun je later gebruiken om het topspel mee te spelen. Je kunt er ook voor kiezen om je winsten op te nemen in je credit meter. Dit doe je door op de 'neem meter’ knop te drukken.

Je speelt het basisspel met een inzet van 1 credit.

Het topspel uitgelegd

Heb je genoeg credits opgespaard in de meters naast het topspel, dan kun je met het topspel beginnen. Je hebt dan de keuze om met een inzet van 5 credits te beginnen, of met 40. Het topspel heeft 5 winlijnen, waardoor je dus veel meer kans maakt op een prijs. Het is wel zo dat de prijzen die je kunt winnen, relatief minder hoog zijn dan bij het basisspel. Je maakt dus meer kans op een prijs, maar je kunt minder hoge bedragen winnen ten opzichte van de inzet.

Als je bij het topspel speelt met een inzet van 40, dan speel je met een zogeheten 'nudge’ functie. Dit houdt in dat je de bovenste drie rollen nog maximaal 3 keer kunt een slag kunt draaien om zo de beste winnende combinaties te maken. Je inzet is weliswaar gelijkt 8 keer zo hoog, maar dit kan het absoluut waard zijn. Je hebt namelijk veel hogere kansen om te winnen!

Samenvatting

Een erg spannende gokkast, waarbij het mogelijk is om tussen twee verschillende spellen te switchen. Het bovenspel gaat een stuk harder dan het basisspel. Je hebt dus de keuze tussen een spel met een wat lager tempo, en een spel met een hoog tempo. Speel je met een inzet van 40, dan gaat het helemaal hard. Waar je ook voor kiest, je hebt altijd kans op sublieme prijzen!