Super Phoenix

De Super Phoenix online slot is gebaseerd op de legendarische feniks, de mythische vogel die uit zijn eigen as kon herrijzen. De enorme vlammende feniks vliegt boven het speelveld en kijkt toe terwijl je de rollen laat draaien. Het spel speelt zich verder af in een soort fantastiewereld hoog in de wolken. In de achtergrond klinkt een triomfantelijk muziekje, wat deze gokkast een soort heroïsche sfeer geeft.

Het speelveld is redelijk standaard met 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen. Hierop verschijnen onder andere diverse speelkaartsymbolen, een amulet, vlammende kom, kruisboog en een ouderwetse paardenwagen. Om prijzen te winnen moeten er vanaf de eerste rol 3 of meer gelijke symbolen op naastgelegen rollen vallen. De speelkaartsymbolen leveren het minst op, en de paardenwagen is het meest waard.

Super Phoenix Gokkast Gratis Spelen

Mystery Wild Multiplier

Het wild-symbool kan andere symbolen vervangen en helpt je om winnende combinaties te vormen. Wilds kunnen alleen verschijnen op rol 2, 3 en 4, en als ze onderdeel uitmaken van een winst, levert dit een willekeurige multiplier op.

Gratis Spins Feature

Als er vanaf de linker rol 3 of meer scatter-symbolen op naastgelegen rollen vallen, activeer je de spectaculaire gratis spins feature van Super Phoenix. Er zijn 7 verschillende features, en je kunt zelf kiezen uit de volgende opties:

  • 25 gratis spins met 2x, 3x en 5x multipliers
  • 20 gratis spins met 3x, 5x of 8x multipliers
  • 15 gratis spins met 5x, 8x of 10x multipliers
  • 13 gratis spins met 8x, 10x of 15x multipliers
  • 10 gratis spins met 10x, 15x of 30x multipliers
  • 6 gratis spins met 15x, 30x of 40x multipliers

Gedurende deze feature hebben rol 2, 3 en 4 een extra symboolrij, waardoor het totale aantal winmanieren omhoog gaat van 243 naar 576.

Super Phoenix heeft een RTP van 97.44%.