Temple of Gods

Naga Games neemt je mee naar het oude Egypte met de spannende gokkast Temple of Gods. Het spel is fraai vormgegeven met typische Egyptische kleuren en patronen, en een grote mestkever overziet het speelveld van bovenaf. In de achtergrond klinkt een zwoel muziekje, wat het spel een ietwat mysterieuze sfeer geeft.

Het speelveld bestaat uit 5 rollen en 4 rijen, en hierop liggen 40 winlijnen. Je wint prijzen door 3 of meer gelijke symbolen achter elkaar op een winlijn te draaien. De speelkaartsymbolen 10 tot Aas betalen het minst uit, terwijl de 4 verschillende Egyptische goden een stuk meer opleveren.

Een fraaie toevoeging aan het basisspel is de zogenaamde 'flying scarab wild'. Deze feature kan bij elke spin actief zijn, en als dit gebeurt, voegt de mestkever boven het speelveld willekeurig tot wel 20 wild-symbolen toe aan de rollen. Wilds kunnen andere symbolen vervangen om winnende combinaties te voltooien, dus dit kan grote winsten opleveren.

Temple of Gods Gokkast Gratis Spelen

Mystery Cipher Wheel Feature

In het basisspel kunnen er enkele en dubbele scatter-symbolen vallen. Als er 3 of meer dubbele scatters vallen, wordt de 'Mystery Cipher Wheel Feature' geactiveerd. Er verschijnt dan een groot rad met 10 segmenten in beeld. Op 8 segmenten staat een geldprijs van 75x tot 1.500x de inzet, en op de overige segmenten één van de twee free spins features. Je draait aan het rad, en wanneer het tot stilstand komt, geeft de wijzer aan welke prijs je gewonnen hebt.

Gratis Spins met Sticky Wilds

Als je deze prijs wint met het bonusrad, ontvang je 7 gratis spins. Aan het eind van elke spin wordt er op een willekeurige positie één wild-symbool aan het speelveld toegevoegd. Dit zijn sticky wilds, dus ze blijven tot het einde van de ronde op hun plek staan. Dit kan uiteraard enorme winsten opleveren.

Gratis Spins met Wild Reels

Win je deze feature, dan ontvang je 3 gratis spins, en bij elke spin zijn 1, 2, 3, 4 of zelfs alle 5 de rollen volledig gevuld met wilds. Het zal je niet verbazen dat dit gigantische prijzen kan opleveren.

Temple of Gods heeft een RTP van 96.50%.