Twin Express Gokkast

De Twin Express is een online multiplayer gokkast, wat in dit geval inhoudt dat je op twee kasten tegelijkertijd kunt spelen. De twee kasten hebben 3 rollen met allebei 8 winlijnen, meer dan de gemiddelde gokkast! Er zijn 5 verschillende inzetbedragen mogelijk: 2, 5, 10, 20 en 50. Hoe hoger je inzetbedrag, hoe hoger uiteraard je winst.

Twin Express Gokkast Gratis Spelen

Gratis Spins voor Twin Express Gokkast

1
Tot € 250 aan bonustegoed bij jouw eerste storting!
  • 100% Legaal in Nederland (Casino en Sportsbetting)
  • Software perfect voor Mobiele Apparaten
  • Snel storten met iDeal

Double / Single in Twin Express Gokkast

Voordat je op deze gokkast kunt spelen, is het wel nodig om eerst credits over te zetten van de balance meter naar de credits meter. Dit doe je door onderaan het scherm op de 'To Credits’ knop te drukken. Je kunt dan gelijk kiezen of je 'single’ of 'double’ speelt, met andere woorden, of je je inzet wilt verdubbelen of niet. Deze spannende toevoeging maakt deze gokkast anders dan de meeste online gokkasten. Je kunt per speelronde tussen de 10 en de 40 credits overzetten. Als je meer credits wilt overzetten, moet je wachten tot je geen speelbeurten meer over hebt. Dit kun je zien bij de 'turns’ meter bovenaan het scherm.

Inzetopties

Als je begint met spelen, is de inzet altijd eerst 2 credits per draai. Als je met een hogere inzet wilt spelen moet je minimaal het inzetbedrag vermenigvuldigd met het aantal draaibeurten aan credits in je totaalmeter hebben staan. De totaalmeter staan bovenaan het scherm aangegeven . Meter A voor de linker gokkast, meter B voor de rechter gokkast. Als je bijvoorbeeld 60 credits in je meter hebt staan, en je wilt gaan spelen met een inzet van 5 credits per draai, dan moet je 12 draaibeurten of minder over hebben. Het lijkt enigszins complex, en je hebt misschien geen zin om iedere keer te berekenen wanneer je welke inzet kunt spelen, maar als je het eenmaal door hebt, is dit een geweldige gokkast. Ook wordt automatisch in het uitbetalingsschema aangegeven wanneer het mogelijk is om je inzet te verhogen. Als je het inzetniveau ziet oplichten, kun je je inzet verhogen.

Hoge uitbetalingen

Je vindt in deze gokkast de klassieke symbolen die de meeste fruitkasten hebben. Daarnaast zijn er ook Twin Express symbolen. Het Twin Express symbool ziet er uit als een trein en is heel veel waard. Krijg je drie dezelfde opeenvolgende symbolen, dan krijg je een prijs uitbetaald. In het uitbetalingsschema onderaan het scherm kun je zien hoeveel de verschillende combinaties waard zijn. De minimale prijs is 5 keer je inzet, maar krijg je drie treinen op rij, dan ontvang je maarliefst 40 keer je inzet! Zo kun je op het hoogste inzetniveau van 50 credits wel 2000 credits winnen!

Autoplay functie

Een zeer handige en interessante optie in deze gokkast is de autoplay functie. Als je met autoplay speelt hoef je niet iedere keer op de start knop te drukken, het spel gaat automatisch door. Zo kun je heerlijk achterover leunen en kijken wat voor prijzen er op je af komen!

Twin Express Samenvatting

Een unieke online gokkast met op het eerste oog complexe inzetopties. Zodra je die helemaal begrijpt is spelen op deze gokkast zeer vermakelijk. Ook de autoplay functie is een fantastische toevoeging. Door de 8 winlijnen en winsten tot wel 40 keer je inzet is het mogelijk om met deze gokkast hoge bedragen te winnen!