Wrath of Zeus

Deze spectaculaire online gokkast staat helemaal in het teken van de oud-Griekse dondergod Zeus. Het spel speelt zich af in een imposante tempel, terwijl in de achtergrond een heftige onweersstorm woedt. Zeus kijkt toe boven het speelveld met een bliksemschicht in zijn hand, klaar om toe te slaan en prijzen uit te delen. Dit geeft het spel een onheilspellende sfeer, en de energieke en opzwepende soundtrack draagt hier nog meer aan bij.

Op het 5x3 speelveld verschijnen onder andere speelkaartsymbolen, een urn, helm, schild en paard. Er zijn 243 winlijnen, dus je wint prijzen wanneer er vanaf de linker rol 3 of meer gelijke symbolen op naastgelegen rollen vallen. De speelkaartsymbolen betalen laag uit, en het paard is het meest waard. Het wild-symbool kan andere symbolen vervangen, waardoor de kans op winnende combinaties groter is. Op rol 3 kan er bovendien een 'full stack wild' vallen. Dit is een uitgeklapt wild-symbool in de vorm van Zeus dat de volledige rol beslaat. Daarnaast kunnen er bij elke spin 'mystery stack symbolen' vallen. Deze symbolen veranderen in één willekeurig ander symbool.

Wrath of Zeus Gokkast Gratis Spelen

Jackpot Bonusronde

Elke keer dat Zeus, de 'full stacked wild', op rol 3 verschijnt in het basisspel, kan dit de jackpot feature activeren. Er verschijnt dan een apart scherm met 12 tokens, met achter elk token een jackpot-symbool. Er zijn 4 verschillende jackpots: Mini (2x), Minor (5x), Major (100x) en Grand (5.000x). Het is de bedoeling om willekeurige tokens aan te klikken en jackpot-symbolen te verzamelen. Op het moment dat je 3 gelijke symbolen hebt verzameld, win je de desbetreffende jackpot.

Gratis Spins Bonusronde

De blauwe bliksemschicht is een bonussymbool en kan vallen op rol 2, 3 en 4. Als er 3 bonussymbolen vallen, activeer je de bonusronde en ontvang je 8 gratis spins. Het bonussymbool is ook een wild, en kan dus helpen om winnende combinaties te voltooien.

Tijdens de free spins verschijnt het bonussymbool alleen op rol 5, en voor elk bonussymbool ontvang je een extra spin. Op rol 3 kan wederom een uitgeklapt wild-symbool vallen, en gedurende de gratis spins gebeurt dit veel vaker. Het uitgeklapte wild-symbool kan bovendien een x2 of x3 vermenigvuldiger hebben, die wordt toegepast op al je winsten.

Wrath of Zeus heeft een RTP van 96.34%.